lørdag den 1. april 2017

Dine Fotografiske Færdigheder?

Dine Fotografiske Færdigheder? Læs Videre


Du har besluttet dig for, at du bliver en bedre billeder eller få alvorlige fotografering. Dette er en fantastisk timing. Tips i denne artikel vil få dig med at realisere din vej gennem en verden af fotografering.

Snap dine skud, som hurtigt og instinktivt. Hvis du venter for længe, kan du glip af det øjeblik, du forsøger at fange på grund af motivet i bevægelse.

Et dSLR er et must have, hvis du er alvorligt omfavne fotografering sig selv. Denne digital single lens refleks kamera vil give du se de mest præcise baggrund af dit emne, når du tager billedet. For billeder, der er større og mere detaljerede billeder, du ønsker at investere i et full-frame DSLR.

En effektiv måde at forbedre din fotografering færdigheder er at hente inspiration ved at studere det arbejde, der af andre fotografer. Hvis man ser på andre fotografers arbejde, vil du få flere ideer til, hvad du kan gøre.


din portefølje


Vælg kun de bedste fotografering til at fremhæve og vise. Vis ikke hele din portefølje af fotografier eller vælger alt for mange fotos og varierer emnet. Det kan få meget kedeligt for andre at se den samme slags billede igen og igen. Holde det frisk ved at vise forskellige typer af billeder.

Mange fotografer er opmærksomme på baggrund af et landskab, skud og omsorgssvigt forgrunden, men seeren ser forgrunden.

Sløre baggrunden, når du tager portrætter af levende forsøgspersoner. Du kan gøre dette ved at have din baggrund, der er længere væk fra motivet.

Prøv at eksperimentere med alle dine kameraer har, sammen med vinkler og farver. Du behøver ikke den mest interessante emne eller objekt til et stort billede. En god fotograf kan tage selv ubetydelige objekter til at se spændende ud. Eksperimentere med forskellige teknikker til at udvikle dine fotos, før du opdage din personlige stil.

Du bliver nødt til at spille med ISO, ISO og blænde. Disse indstillinger kan bestemme dit billede vil se ud. Du ønsker ikke at undgå enten at overeksponere eller overeksponerede fotos, medmindre du sigter til.

Når dit perfekte skud er i lyset, være stille og holde vejret. Selv den mindste bevægelse kan forårsage, at dit billede kommer forkert ud.


at tage billeder


Overveje at deltage i et fotografi baseret klub, eller hold op med at tage billeder med en fotograf, der deler dine interesser. Du kan lære en masse om teknik fra andre mennesker, men du er nødt til at finde ud af, og udvikle din egen stil. Undersøg de stilistiske forskelle mellem billeder, som du tog sammen for at se, hvordan de samme objekt.

Hvis du planlægger at skyde billeder indendørs med fluorescerende lys, overhead, så sørg for at du indstiller dit kamera ' s hvidbalance-indstillingerne korrekt. Fluorescerende lys, der er kastet i blåt og grønt lys, så emnet vil blive vist "køler-tonet, medmindre du kompensere for mangel af den røde farve med dit kamera.

Når du rejser, kig rundt for at finde det bedste skud til at tage. For at finde gode ideer og inspiration, gå til et postkort rack. Postkort generelt har billeder af forskellige seværdigheder og emner, du kan finde på at være interessant.

Når du er planlagt til at fotografere mere end én person i et skud, kan det være tilrådeligt at give dem nogle garderobe forslag. Det er ikke nødvendigt for alle at bære den samme farve, dine billeder bliver pænere, hvis alle er iført komplementære farver.Hvis de foretrækker en mere håndfast nuancer af farve, så prøv iført sort at hjælpe de farver, være mere afbalanceret i billedet.

Tage masser af praksis skud, når du er tilpasning til nye fag eller baggrund. Enhver situation, der kan give forskellige resultater, så det er vigtigt, at du tager praksis skud til at vænne sig til indstillingen. Prøv at tage praksis billeder på forskellige tidspunkter af dagen for at få en anderledes belysning.



Dit kamera


Dit kamera kan være et godt værktøj for dig, når du tager billeder.

Når du arbejder med objekter, der bevæger sig hurtigt, så sørg for at du har de rigtige indstillinger på dit kamera, så dine billeder ikke bare slører. Du vil også have klarere billeder af bevægelige objekter.

Skyde et så lavt niveau, at bede en om at se mere kraftig og stor. Hvis du ønsker, at din emne, der skal vises svagere, skyde billedet fra højt op.

En af de vigtigste tips til at tage bedre billeder, er at skyde flere billeder af samme emne, og derefter sortere gennem dem senere til at beslutte, hvilken af dem, du kan lide mest. Digital fotografering gør det nemt at bruge denne teknik, og dermed sikre, at du fange det perfekte billede.

Øge din kameraets lukkertid, når miljøet du tager dit billede i ringe oplyste områder. Denne metode kan forhindre udvisker opstår, når du tager billedet.

Lavt lys, billeder kan være en udfordring på grund af de sværeste at mestre. Du kan selv ønsker at hvile dem på noget, når du skyder.

Tag dig tid til at studere din tidsplan til at studere dit kamera.

Vide, hvor langt din flash når du bruger det i mørke. Dit foto kan virke mørke, hvis dit flash ikke kan producere nok lys.Gøre nogle eksperimenterer med flash, før du tager billeder om natten.

En fotograf er en kunstner


En fotograf er en kunstner, der bruger billeder til at formidle det betyder, at seere. Fotografer har brug for at lære at skyde og bruge en ordentlig sammensætning med deres skud. Folk kan se på disse billeder og de vil så vide, hvad der er forsøger at komme over.

At fotografere et bryllup kræver specialiseret belysning færdigheder og teknikker for at opnå optimale resultater.

For at maksimere det skud, du er nødt til at vælge fra, skal du flytte tættere på, samtidig med at knipse billeder, indtil objektet fylder rammen. Seeren har mere interesse i smukke billeder.

Efter at have læst denne artikel, bør du have en masse nye ideer om, hvordan man griber tage billeder. Hvis du tidligere troede, du vidste, hvor man skal begynde, så er nu du skal have en masse viden om fotografering! Disse tips bør have hjulpet dig, så du kan forbedre din fotografering færdigheder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar