søndag den 9. april 2017

Vellykket Fotografi

Vellykket Fotografi Er Nemt Med Denne Ekspert Rådgivning


Fotografering kan være en givende hobby. Der er noget særligt ved at kunne fastholde minderne, der sidste et håndgribeligt minde om dem. Fotos kan vise ungdommelighed og epoker. Denne artikel vil give dig et nyt perspektiv på, hvad det betyder at være en fotograf, og vil også hjælpe med at forny din kærlighed til fotografering. Hold læse om, hvordan du kan gøre livlige erindringer fra dine fotos.

Digitale teknikker, der kan ændres og interessant udseende. Der er flere muligheder, når det kommer til foto software redigering, men er stort set standard i branchen. Du vil være i stand til øjeblikkeligt at konvertere billedet til værker af filter-knappen og vælge det medie, som du foretrækker.

At holde tingene så enkle som muligt, når de forsøger at fange en stor skud. Du kan som regel tage store billede, uden at spille med avancerede indstillinger.

Don ' t go crazy rode med komplicerede indstillinger. Tager tid til at fuldt ud at forstå en del af dit kamera kontrol, som den lukkertid eller blænde, før du går videre til den næste.


dSLR


Et dSLR er et must have, hvis du er opsat på at tage gode billeder. Denne type af digital single lens refleks kamera vil give dig det emne, som du tager fotoet. For de mest detaljerede billeder og største billede sensor, en full frame digitalt spejlreflekskamera kamera er det bedste valg.

En måde at forbedre din fotografering færdigheder, er at få inspiration ved at studere det arbejde, der af andre fotografer. Når du kan se den arbejde af fotografer, du beundrer, vil du være i stand til at se mange forskellige måder at tage et billede.

Du bør altid nyde fotografering! Optagelse af billeder bør give dig mulighed for at fange essensen af en mindeværdig begivenhed i dit liv, og gennemgå dem senere skal give dig en følelse af varm nostalgi. Have det sjovt, når de rent faktisk tager billeder, så kan du blive begejstret for at lære en ny færdighed.

Du kan flytte dit emne, så du kan finde et unikt billede.

Centrering fotos er forventet, og ikke så interessant i et foto. Off-centrering dine billeder i en række forskellige måder, der vil gøre dit billede til at se mere unikke og interessante.

Prøv at lave din model føler sig trygge, især hvis du ikke er bekendt med dem. Mange mennesker føler sig truet, da en mulig trussel. Vær høflig, starte en samtale med dem, og høfligt spørger, om det er okay for dig at fotografere dem. Hjælpe mennesker til at se fotografiet som en kunstform, og ikke bare en metode til at invadere privatlivets fred.

Overveje at finde en klub, der tager billeder, eller gøre sig til venner med en anden spirende fotograf. Du kan lære en masse om teknik fra andre mennesker, men lad ikke deres måder smitter af på dine billeder. Undersøg dem dine venner tog til at se, hvordan hvert enkelt billede afviger.

bryllupsbilleder


Når du er lige begyndt at tage bryllupsbilleder, bør du tage nogle oprigtige billeder af de mindre detaljer, varm op med nogle billeder af nogle uventede ting, som brudens gøre op eller ring bearer at sætte på hans sko. Du kan også fange nogle meget specielle øjeblikke i mellemtiden.

Hvis du er fotograf for et par, synes om at tale til dem om deres påklædning, før skuddet. De behøver ikke at passe sammen, men de skal prøve komplementære nuancer til at producere de bedste resultater. Hvis dit fag foretrækker lyse farver, prøv at parre dem med noget neutralt, så det ikke kolliderer.

Mens nogle mennesker kun vælge navn mærker, der er nogle andre, der giver gode resultater samt.

Et stativ kan være en god investering. Selv mindre kamera bevægelser kan ødelægge billeder eller dem, der bruger lav lukkerhastighed.En billig stativ kan fjerne slør fra dine billeder. En robust stativ, vil ændre dine skud vil se mere professionel ud så godt.

Tage ekstra forholdsregler, når du får det rigtige skud, hvis du tager et billede i naturen. Tager i det smukke landskab, og sørg for ikke at efterlade nogen spor af din tilstedeværelse. Hvis du opdager en smuk beliggenhed for at tage smukke billeder, og sørg for, at din forlade stedet den måde, du fundet den, så den næste, så fotografen kan få et billede så god som din.


Et stativ


Et stativ er en fordel, hvis du tager et godt billede af et landskab.

Komme rigtig tæt på dit foto. Når du skriver dit shot, du ønsker at flytte tæt på motivet, til at fjerne rodet baggrunde og holde fokus på dit motiv. Sørg for, at motivet fylder rammen. Hvis du har for meget går på i baggrunden, ligegyldigt hvor smukt kan det være, det kan tage opmærksomheden væk fra, hvad du forsøger at fokusere på.

En af de vigtigste tips til at tage bedre billeder, er at skyde flere billeder af samme emne, så du kan gå igennem dem og vælge de bedste af dem på et senere tidspunkt. Digitale kameraer gør dette luksus muligt, og det betyder, at du aldrig vil gå glip af et vigtigt øjeblik.

Du kan få nogle interessante effekter ved at spille med din lukkertid. Dette er især nyttigt, når du tager billeder af en god indstilling til tingene som en sportsbegivenhed. Du kan også bruge en langsommere lukkertid og motion blur indstillinger. Vandfald og vandløb ser fænomenal, når der er optaget med denne særlige metode.

kvaliteten af dine billeder


Du kan forbedre kvaliteten af dine billeder senere i et redigering program til at gøre dem til at se bedre.Der kan være et fantastisk skud, som sok om i baggrunden. Der er også gange, hvor billedet er perfekt, men det er lidt off-center. Disse spørgsmål let kan afhjælpes ved blot at beskære billedet.

Vide, hvor langt dit flash strækker sig, når du bruger det til at tage billeder.Dit foto kan virke mørke, hvis dit flash ikke kan producere nok lys.Tag flash i forskellige lysforhold.

Som nævnt tidligere i denne artikel, et kreativt touch til billeder vil fange de øjeblikke, der kan være fælles, og elskede. Fotografier kan kun være lavet af papir, men de kan være en værdsat besiddelse for livet. Efter dette tips vil give dig de færdigheder, til at fange en helt ny verden af skønhed med dine billeder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar